Post by saudyspamopho on Feb 17, 2022 6:36:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Talent - Restaurant fever IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакнете злато ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Talent - Restaurant fever 2022 version ▞▞▞
Тази игра е удобна и много вълнуваща
Тази игра е фантастична, но 3-то ниво не се отваря, играх нивото на бургер и сладолед 😢😢
Обичам играта, но причината, поради която й дадох 4 звезди, е, че трябва да купува много и да надгражда нещата, тя е много скъпа, затова й дадох 4, но ако решите това нещо, мисля, че е прекрасна игра освен това
Това приложение е по-добро, но Tik tok е по-добро от това приложение
Както всяка друга 🎮 игра, те ви дават добър старт. На половината път и по-често, отколкото не, сте заседнали поради толкова много препятствия. Трябва да използвате рекламите пестеливо в съответствие с наградите, а не да използвате рекламите във всеки край на 🎮/нивото и понякога по време на 🎮. Когато срещна тази настройка във всяко приложение 🎮, просто няма да се притеснявам, не се колебая да ДЕИНСТАЛИРАМ приложението 🎮. Така че, ако основната ви програма е да събирате печалби от рекламите, защо да се притеснявате? Целта на играча е да се наслади на вашата игра 🙂
Най-лошото преживяване... никога не съм играл толкова скучна игра... мразех я...
Добър, но твърде много реклами
Страхотна игра теглете
Ще дам 5 🌟, защото изтеглям някои игри за готвене, но това е много добра игра, вие играете игри на готвене на високо ниво бяха много трудни и аз харесвам високо ниво.
Забавлението ви кара да бъдете бързи
Тази игра е много отлична и много добра за игра. Надявам се скоро да отворя всички предстоящи нива
следващият магазин все още не е открит от много дни, показва, че скоро ще му омръзне
Моля, актуализирайте приложението...последните ми два магазина не се отварят....когато магазините отворят..имам 150 000+ монети и 400+диманта... моля, отворете двата
отегчена не играеш ли тази игра
тази игра е толкова лоша, първоначално ми хареса.. сега създава много проблеми, когато играх ниво, те не дават монети, изчистих това ниво след много борба и те отново ме накараха да стоя на това ниво, дори и аз изчистих, направете някаква актуализация, за да премахнете грешки!!
играта е наред, но не разбрах как мога да получа повече скъпоценни камъни
Играта е добра, но играта ми спря на ниво 40? Имате ли още ниво или има 2-ра част от тази игра? Отговорете любезно
Обичам тази игра толкова много, защото е толкова релаксираща. Но нивото на кафето е толкова хубаво и сладко. Обичам го.
Оценявам това приложение с пет звезди, защото ще ви научи как да приготвяте храна бързо 🌟👍.
Cooking Talent - Restaurant fever Strateginiai hlig
Тези игри са забавни, сестра ми се забавлява толкова много
супер или супер това е морбла задача и всичко толкова смешно
Наслаждавам му се. Но твърде много добавки се показват, докато играя.. и е досадно.. затова го инсталирам вместо това
Не е толкова лошо, наистина го обичам, защото мога да обслужвам тези хора и децата ми обичат играта, а също така няма много реклами, както казва някой стълб
готино, но твърде много реклами
Това са добри игри, харесва ми
Не е толкова добра игра, тя е нещо като обесена, когато я играете..
Хубаво е, но понякога не е честно
Bubble Pop! Puzzle Game Legend معمایی rhp
Има много добавки
Играта е супер!
Многото им реклама е досадно
доста добре, но има нужда от актуализация
много хубава и интересна игра, моля, актуализирайте бързо.
до много реклами😕😕
Хубава е играта, обичам я, но е трудно да се отървете от диамантите и да преминете на следващото ниво
Обичам тази игра . Супер еее лесно. Не бърза. Много приятно
Cooking Talent - Restaurant fever உத்தி rozb
много ми харесва много. Посъветвах приятелите си да го играят и да го оценят и да го харесат. Благодаря ви...😍😍
Харесвам това приложение толкова интересно
Това е много интересна игра. Играх тази игра, тя има много нива. Тази най-добра игра за готвене, която някога съм играл
Харесва ми, но има много реклами и е много обезпокоително, просто опитайте и поправете. Както и да е, аз просто обичам тази игра, само като гледам ревютата, почти ме накара да не я изтегля, но не забравяйте, че просто се доверете на смелост.
тази игра е бърза, но забавна и ви дава много начини да получите монетите и бижутата, от които се нуждаете. Обичам да играя тази игра
стана страхотно, но месата трябва да се приготвят по-бързо
Защо отнема време за изтегляне, но по всички начини играта е наред
Много е забавно, но 3, защото храната винаги е една и съща
Cooking Talent - Restaurant fever 策略 zhu
Тази игра е добра, но след 10 ниво губите много пъти и никога не давате звезда и след 14 ниво губите и губите
Най-добрите награди за изплащане за напредък в играта. Вместо това плъзгащите се бургери към кифлички и топинги трябва да се докосват. Така или иначе ние докосваме почти всичко на нашите телефони, така че всичко в играта трябва да се докосва, за да се сервира. Плъзгането причинява изоставане в процеса и забавя забавлението в играта. Освен това играта е абсолютно НАЙ-ДОБРАТА! Неограничени НАГРАДИ през целия геймплей. Забавно и лесно за деца, тийнейджъри и възрастни.
Без актуализации, използвайте по-малко игра
обичам тази игра!!! трябва да изтеглите... по-голямата ми сестра и аз се забавляваме много да играем това... продължавайте в същия дух... добро приложение!! 😊😊👍👍💝💗💗