(Android/iOS) Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon вара бесконачно злато
Feb 17, 2022 6:42:23 GMT -5
Post by saudyspamopho on Feb 17, 2022 6:42:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ вара бесконачно злато ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon 2022 version ▞▞▞
Мислим да је то добра игра за играње, али потребна је велика количина новца која чини игру тежом на Авери нивоу, када играм 4. новца постаје мање и посао постаје тежи без икакве помоћи било које особе која каже да само стави свој прави новац да позовете своје потребе ,. Веома тужно 😓🤷
Учитељице
па резати
Ова игра је најбоља, пробајте је тако забавно у њој
Волим ову игру
Заиста ми се свиђа ова игра, фантастично је играти је
Cooking Cafe – Restaurant Star : Chef Tycoon Εύκολα upfs
тако занимљива игра
Даћу 2 звездице за ову игру бцс, прво, након што је играм и дођем до отприлике другог нивоа печења различитих пецива, све почиње изнова
Арпита Пател 190
Алифамони
Кажете да сте исправили грешку, али моја игра наставља да се рестартује након што сам отишао далеко са игром зашто
Волим ову апликацију
Лепо без стреса!!!
Апсолутно волим игру, али још увек чекам на новим нивоима. Нисам сигуран колико дуго треба да се добију нови нивои, али ако ускоро не дођу, бићем приморан да избришем игру и пређем на нешто друго.
Потребно је неко време да се учитају само моји подаци
Амерички улични ресторан наставља да се гаси упркос ономе што сте рекли да сте поправили, молим вас поправите или ја избришем
Не могу да отворим ово
Апликација је веома лепа, уживам
Вау 🥰🥰🥰🥰❤❤❤😘стварно је дивна игра ❤🥰❤😍🔥😍🔥🔥 стварно је супер 🔥 Тако дивна игра 👍👍😀😀 Свима препоручујем да је преузму 👍👍 може се преузети 😀👍 Заиста добар посао је урадио цео тим 👍👍👍😀😀❤❤❤ допало ми се. Хвала вам на тако невероватној игри ❤❤👍👍😀😀.
То је тако сјајна игра доброг квалитета
Ова игра је забавна
Присилни огласи које не могу да поднесем.. морам да гледам огласе да бих играо деинсталирање игрице.
कुकिंग कैफे - रेस्टोरंट स्टार : शेफ टायकून कैज़ुअल गेम ztw
Веома добра игра у поређењу са осталима. Огласи су кратки, нивое, чак и најтеже, није тешко завршити. Надоградње нису ООП ако радите додатне нивое. Узимајући све у обзир, не превише наметљиво, а да је и даље изазов, све без потребе да трошим свој новац. Победи за мене.
Заразна, пријатна
Restoran Memasak - Bintang Restoran: Koki Tycoon Santai dmzv
උඡො
Restoran Memasak - Bintang Restoran: Koki Tycoon Santai dcs
То је добра игра, али сматрам да је спора
Ово је сјајна игра у којој су нивои различити, у ствари можете да кувате различиту храну и не морате да чекате на животе. Они вам заправо дају избор да гледате видео записе који су заиста кратки за 100 новчића да бисте купили уређаје да бисте даље напредовали у игри.
Лепо 😀
Ужасна игра као да стално зарађујете дијаманте и само зато што је време ограничено губите и морате поново да трошите дијаманте, игра је веома спора и 💩💩💩
Веома лепа једноставна игра, свиђа ми се!
Свиђа ми се ова игра .у поређењу са другим играма за кување, веома је заразна.
Сјајно
Age of War 2 Strategia sza
Амазинг👏
Многим огласима .. досадно уклоњено...
НАСТАВИТЕ ТАКО ДИЗАЈН ОВЕ ИГРЕ ЈЕ ТАКО НЕВЕРОВАТАН ДА ВАС КАДА ИГРАТЕ ИЗАЗИВА СВИЂА МИ СЕ ОВА ИГРА #МАКЕ_МОРЕ 🌟
Ооооооо лоше
Била је забавна игра, брза, али 2. дан ми је требало да почнем изнова, оценио бих је са 5, али почетак испочетка је срање, деинсталирати ћу је. док се ствар не поправи
Добра игра док хлеб са белим луком не постане доступан, а затим постаје немогућ за играње јер се смрзава сваки пут када покушате да га послужите.
Забавна игра, али завршио сам све нивое и није остало ништа осим оних који долазе ускоро. Уздах..