Post by saudyspamopho on Feb 17, 2022 6:51:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ninja Arashi 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ninja Arashi 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodų generatorius auksas ▞▞▞
▞▞▞ Ninja Arashi 2 2022 version ▞▞▞
Boso nematote, nes puolimo mygtuko ir boso padėtis yra ta pati. Dirgina.
Viskas gerai, bet kažko trūksta. Kaip galbūt kažkokia stichinė galia ar vanduo. Ir grappling kablys arba tiesiog palengvinkite žaidėjo šokinėjimą ant švytinčių paviršių. Taip pat, kai jis miršta, neleiskite žaidėjui pradėti iš naujo, leiskite jam atsigauti po paskutinio kontrolinio punkto. Be to, leiskite parduotuvėje turėti monetų, kad žaidėjas galėtų nusipirkti ir atnaujinti savo ninzę.
Aš duosiu šiai programai 5 paleisties, bet valdiklis neveikia Bandžiau pašokti, bet neveiks, kai einu savo keliu, aš vis krentu į spyglius
Galutinis bosas neįmanomas. Kiti iki jo vedantys lygiai yra puikūs, aš nebegaliu žaisti šio žaidimo, nes negaliu progresuoti 😢
Buggy AF. Prisilietimas nereaguoja, nes daugeliu atvejų vėluoja
Puikus žaidimas, tačiau kūrėjai akivaizdžiai tingi perleisti nebaigtą žaidimą. Tada reikia palaukti iki 2022 m. liepos mėn., kad visas žaidimas taptų visiškai juokingas.
Tos pačios problemos kaip ir pirmoji: viskas juoda, todėl negaliu pasakyti, kur yra mano veikėjas ar priešai. Priešai gali šaudyti per dėžes ir vazas, bet aš negaliu. Tikėjausi, kad kūrėjai pasimokė iš pirmojo. Spėju kad ne.
Tikrai nuostabus ir puikus žaidimas. Lygių lygumas ir tipas yra tiesiog nuostabūs. Aš baigiau visus lygius ir nekantriai laukiu ACT 4. Kada ateis atnaujinimas, laukiu nuo vienerių metų.
Pretty Ballerina Dancer Rekreacyjne ulqk
Tai geriausias visų laikų mobilusis arkadinis žaidimas. Linkiu, kad galėčiau suteikti 50 žvaigždučių! Menas, muzika, žaidimas, iššūkis, visa tai yra velniškai tobula. Tai pirmas žaidimas, kurį kada nors žaidžiau, kai pirkau daiktus žaidime ne todėl, kad man to norėjau ar reikėjo, o todėl, kad norėjau, kad kūrėjas pasipelnytų
1 Super Mario Vykdyti; 2 Rayman Nuotykiai; 3 „Sonic the Hedgehog Classic“; 4 Ninja Arashi; 5 Obuolių riteris; 6 Danas Žmogus; 7 badland
Bandžiau įdiegti šį žaidimą, bet jis tiesiog neveikia, jis automatiškai sustoja, kai Arashi yra išgelbėtas iš savo kameros... Prašome padėti šiuo klausimu
Flip Trickster - Parkour Simulator · Mr Ninja - Slicey Puzzles · PAC-MAN · Iron Blade: Medieval Legends RPG · Ninja Arashi · Let's Create! Pottery Lite · Turbo
Vienintelė problema, kurią turiu, yra ta, kad kūrėjas atnaujina visą laiką, aš laukiau kito veiksmo mėnesius ir laukiau 2 metus + kol šis žaidimas bus išleistas
Ninja Arashi 2 સાહસિક hcl
Kai aš jį įdiegiau, aš įeičiau į pirmąjį lygį, bet kai jis įkeliamas į kitą lygį, jis sugenda, aš jį net įdiegiu iš naujo, bet į jokį avialą. Pataisykite tai, aš esu gerbėjas ir noriu tuo mėgautis
Tai labai gražiai atrodantis žaidimas. Man labai patinka grafinis dizainas. Įtraukiantis ir įtraukiantis. Graži muzika irgi. Valdikliai yra stebėtinai sklandūs ir reaguoja į ekrano sąsają. Taigi kodėl 3 žvaigždutės? Na, sąžiningai, sunkumai išauga per daug per greitai ir daugelis mirčių atrodo pigūs ir nesąžiningi. Jūs dažnai šokate į duobes ar už kampų, kad iškart mirtumėte nuo pavojaus, kurio tikrai negalėjote numatyti. Ir mirtis iš karto priverčia jaustis „apgaulinga“.
Smart Case For Ipad 4 3 2 Atveju Pu Odos Padengti Ipad Mini ...
Žaidimai skirti žmonėms atsipalaiduoti, o ne nuvilti... Lygiai yra pernelyg sunkūs ir dar labiau pablogina žaidimą... Pagalvokite apie balanso atnaujinimą arba džiaukitės 1 žvaigždute...
Tai labai gražus žaidimas. Geriausia tai, kad galime žaisti ir be tinklo. Žaidime netrūksta. Net ir dėl iššūkių žaisti smagiau. Turiu tik vieną prašymą leisti mums paleisti paskutinį skyrių. Esu labai susijaudinęs. Tai mano antras kartas, kai atsisiunčiau šį žaidimą, arba baigęs jį ištryniau. Dabar esu 52 lygyje ir tikiuosi, kad kol neįveiksiu Pano 3 skyriaus boso kovoje, jis bus baigtas. Taip pat noriu pasakyti, kad sudėtinga artefaktų vieta yra nuostabi. Tai viskas..
Įdiekite kelių įrenginių sinchronizavimo funkciją su „Google Play Games“, kad išsaugotumėte žaidimo eigą skirtinguose įrenginiuose. Jo privaloma savybė. Aš nustebęs, kad tai dar nepadaryta!!
„Ninga arashi“ yra vienas geriausių mano žaidimų, bet vis tiek trūksta tokių dalykų kaip tom gold run ir pan...
Tai geriausias mano kolekcijos žaidimas, tačiau jis turi problemų dėl greičio, jų greitis labai lėtas. Tai stipriausias nindzių žaidimas pasaulyje
Baterijos suvartojimas yra daug didesnis, o žaidžiant kyla problemų dėl šildymo. Turiu oppo f11 pro .
Paskutinis atnaujinimas įvyko 2021 m. sausio 11 d., nuo to laiko naujinimo nėra, todėl 2 žvaigždutės. Prašome greitai atnaujinti.
Ninja Arashi 2 Macera Oyunları ddw
Puikus žaidimas, kol mano „Samsung galaxy s21“ neturėjo naujausio atnaujinimo. Dabar žaidimas užšąla, kai įkeliamas kitas lygis. Pašalinkite ir įdiekite iš naujo, jis gali pasiekti 4 lygį.
Ninja Arashi 2 एडवेंचर uhj
Šis žaidimas yra gana nepastebimas randam informacija, pati blogiausia ir taip pat erzina ir labai sunku, jei žaisi tai norėsi 😩😩
Žaidimas yra lėtas, pataisykite. Pirmoji man patiko ir, manau, buvo tobula.
Man 65 metai ir esu „priklausomas“ nuo šio žaidimo. Mano anūkai dvyniai, kuriems 5 metai, kuriems bus 6 metai, taip pat yra priklausomi. Kai visi kiti žaidimai yra atsisiųsti į kompiuterį, jiems, jų amžiaus grupei, jie taip pat mieliau žaidžia šį žaidimą. Aš, tiksliau, esame tik 12 lygyje, ir taip, man tai gana sunku, bet mėgaukitės žaidimu aukščiau už visus kitus. Norėčiau pamatyti, kad Ninja Arashi 3 taip pat yra suderinamas su kompiuteriu. Ačiū už vieną žaidimą iš 1 000 000
Nelabai gerai, įkelti užtrunka apie 3 minutes. Kai noriu pereiti į kitą lygį (2 lygį), grįžau į pagrindinį ekraną 😫😫😫
Šis žaidimas atrodo tikrai gražiai, nes paskutinis buvo, bet skiriu jam vieną žvaigždutę, nes kiekvieną kartą, kai bandau įeiti į žaidimą, jis išeina iš karto, kai tik baigia įkėlimą, todėl
Žaidimas tikrai smagus, bet bent jau paskutiniame žaidime buvo 50 kadrų per sekundę, nuo šio man svaigsta galva kiekvieną kartą, kai žaidžiu
ARASHI BMW R1200GS LC Nuotykių Sutvirtinimas Priekinio stiklo Laikiklis Reguliuojamas Paramos ... Ne daugiau priekinio stiklo vibracijos ar triukšmas, 2.