Post by chieroztipeting on Feb 18, 2022 14:45:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evo Pop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evo Pop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod več denarja ▞▞▞
▞▞▞ Evo Pop 2022 version ▞▞▞
Do sedaj še nisem igral igre, kjer bi posodobitev uničila igro. To igro sem igral pred približno enim letom in bila je fenomenalna. Zdaj je popolnoma drugače in tako hudo. Tako razočaranje. Izguba mojega časa.
Premium evos je pokvarjen, samo 5 energije, ki traja večno, da se napolni, razen če plačate.
Igra je zabavna, brez pritiska pri plačilu, a prelahka. Če so tekmovalci, zakaj jih potem ne bi otežili? Zadnjih nekaj dni je vsaka raven "zelo enostavna", čeprav potrebujem veliko točk, da odklenem nove otoke, so še vedno prelahki. Postaja mi dolgčas.
Igra je sprva luštna in zabavna. Hitro nadlegujejo za denar na povsem novo raven. Igra je neuravnotežena, ravni so pogosto nepoštene in frustrirajoče, nekateri evo pa so preprosto premočni. Ne priporočam prenosa.
energetska postavka je moteča
Začetek igre je bil zabaven in odklepanje novega Evo je bilo vznemirljivo, potem pa je prišlo do plačilnega zidu. Če želite novega Evo, lahko igrate 3 tedne ali plačate. Ali potrebujete kovance za nadgradnjo? No igraj en mesec ali plačaj. Res se ponavlja in ko se enkrat naučiš vzorcev, jih vidiš znova in znova. Kot ognjemet je bil na začetku odličen, a hitro ugasne
Igra je zabavna, vendar zasnovana tako, da vzame vedno več denarja. Ne prejmete dovolj nagrad za kovance za popolno nadgradnjo enot brez tednov mletja. V večini iger to ni težava, vendar si lahko za vsako enoto prislužite pokale samo na podlagi ravni enot, tako da večino časa preživite brez napredka. Evo pass je v redu, vendar ga je treba obnavljati vsak teden in je po mojem mnenju komaj vredna svoje cene. Še posebej, ko ga kupite, ne dobite vozovnice in služba za stranke vam noče pomagati.
Od posodobitve nisem mogel igrati. Preprosto dobite zaslon za nalaganje. Poskušal odstraniti. Še vedno nič
Evo Pop Câu đố kgwh
Energija. Vadnice za prisilni nakup. Nadležne kontrole.
Vlinder Story: ファッション 着せ替え ゲーム ミニゲーム icn
Če dobite novo napravo, ni mogoče obnoviti svojega napredka. V tej igri sem opravil 98 % stopenj in pridobil vse evos. Dobil sem nov telefon in zdaj moram igro začeti popolnoma znova. SE ZECAŠ!!!? SEM OBTI V LETU 1995? KAKŠEN JE Smisel IGRATI IGRO, KI KO BOSTE DOBILI NOV TELEFON!!!!
Nekoč je bil odličen, vendar je izgubil stik. Zelo obupno potrebujem nakupe z oglasom po vsaki misiji.
zabavno in kul tudi ni veliko oglasov
Odlična igra, brez oglasov za zunanje igre ali aplikacije, samo občasni oglas za nakupe iger. Ima sistem bojnih prehodov in na stotine stopenj, ki se do te mere težko povečajo. Edina slaba stran je, da porabijo energijo (pet enot na uro), ki vam omogoča igranje vsake tekme. Precej čedna mala igra. Vredno prenosa.
Nenehno pojavlja prodajo na način, ki ga po naključju kliknem. Ste odprli mojo neskladje? Grozljivo, potencialno škodljivo
Vse do zadnje posodobitve sem mislil, da je ta igra odlična. Posodobitev je dodala nov razred Žaba, ki je neverjetno neuravnotežen in premočan (predvidevam, da bi ga ljudje želeli kupiti) in se "nekako" pojavlja v skoraj vsaki posamezni bitki. Od izdaje posodobitve nisem imel nič drugega kot razočaranje, ko sem poskušal igrati igro, v kateri sem res užival.
To podjetje izdeluje grozne igre, ki uporabljajo bote ali p2w bs za goljufanje igralcev z denarjem. Temu podjetju ne bi zaupal ničesar, kaj šele moje kreditne kartice, trdega prehoda in pazite na skrite stroške.
To je res zabavna igra in ima potencial, vendar traja predolgo, da pridobim energijo in ne bi mi bilo treba čakati, da igram takšno igro. Pri zmagi gre za pozicioniranje in obstaja nekaj res slabih pozicij in imam lik z 2 zvezdicama, vendar se vedno borim proti 7. ravni, s 3 zvezdicami in ne morem zmagati. Potrebuje le nekaj izboljšav.
Precej zabavna igra, a precej velik problem (vsaj zame) so kontrole povleka. Raje bi kliknil, da bi izbral powerup, in ponovno kliknil, da bi izbral, kje naj ga uporabim, ker sem tolikokrat izgubil zaradi preklete kamere, ki se premika namesto tega.
smešno je in kul, toda vadnica je precej dolga
Hvala za to prijetno igro, prosim dodajte način za več igralcev, da se bomo lahko igrali z našimi prijatelji, in mislim, da bi bila igra leta ❤
Všeč mi je bilo, da je bil med igro precej lep stil, vendar mi ni bilo všeč dejstvo, da sem bil s 40 močjo postavljen z dvema osebama z več kot 200 močjo!!! Skoraj nemogoče je bilo zmagati na nivojih. Sprememba mora biti, da se vsak igralec rodi z enako količino moči kot drugi igralci.
No, vrnil sem se v igro po posodobitvi žabe, igra se ni naložila! Odstranjeno in ponovno nameščeno, kar ima za posledico popolno izgubo napredka, vendar se zdaj naloži, tako da je delovalo, mislim ....
Zelo zamuja, povzroča težave s segrevanjem telefona, ko tega ne počnejo niti zelo težke igre! Zdaj sploh ne deluje in ni več možnosti za obnovitev mojih nakupov in napredka!
Zabavno je, trapasto, luštno in mislim SUPER luštno, tako kot mi je všeč!
Evo Pop Älypelit uhuz
Obtičal sem ... Tudi če premagam ravni, se ne zdijo dokončane in mi ne dovoli interakcije z naslednjimi stopnjami, ki so povezane z njimi. Je to napaka ali igram narobe? Popravite ali odgovorite bi bili hvaležni 👍
Večina pritožb, ki jih vidim, so samo ljudje, ki so slabi/nestrpni. Obstaja nekaj stvari, zaradi katerih je nepošteno, a če boste igro igrali dovolj, boste sčasoma odklenili vse. Nič nisem plačal in počasi odklepam vsak artikel.
Igra niti ne deluje. Dobivam neskončen zaslon za nalaganje in počistil sem predpomnilnik, vendar še vedno nič. Vseeno je šlo navzdol zaradi plačila za zmago in preveč stvari, ki ti gredo v oči, da bi nekaj kupili. Na začetku je bilo zabavno.
Sprva je bila igra odlična. Sprva se sploh nisem zavedal, da to ni prava igra za več igralcev. Potem sem mislil, da sem v redu, jaz proti razvijalcem, dokler nisem prišel v prvih 75 % (kar je trajalo nekaj časa), potem so stvari postale smešne. Ai začne aktivno sodelovati, da bi se združil z vami. Dobijo tudi buffe, ki jih igralec ne (kot je vakuum, ki potegne čez celoten zemljevid, hitrejši uroki itd.). Pride do točke, ko je za nadgradnjo z zlatom le mletje. Samo igraj c.a.t.s
Igral en dan, to je to. Ko sem se naslednji dan prijavil, nobena od kontrol ni delovala in svojega evo pop-a sploh nisem mogel nadzorovati. Tam je sedel kot izboklina na hlodi. Igra ima potencial, vendar so se razvijalci polenili in niso popravljali napak v alfa fazi razvoja igre. Najverjetneje ne bo ponovno prenesen.
To je precej dobra igra, kot sem lahko rekel prej, zdaj pa ne morem niti odpreti aplikacije, le obtičala je na začetnem nalagalnem zaslonu.
OPOZORILO: NAPREDKA NI MOGOČE PRENESITI V NOVO NAPRAVO. POSODOBITEV: trdi, da lahko napredek shranite v oblak, vendar dejanska igra nima načina za shranjevanje napredka pri obnovitvi. Še vedno brez vrednosti. Buggy igra. Res slaba napaka, pri kateri odstranim vse druge evoke na vidnem zaslonu, vendar se še vedno ponavljajo do "nenadne smrti", kjer so izločeni samo moji evoji in izgubim.
Igra je zabavna, vadnica je predolga in ne morem dostopati do nastavitev za izklop vibracij, kar je precej nadležno. Razen tega je zanimiva igra, brez preveč oglasov, kar je lepo.
Zasvojenost z igranjem, vendar preveč pojavnih oken, ki prosijo za ocene in vas prosijo, da kupite stvari. Ta igra ima tudi energijsko mehaniko, kjer lahko igrate samo, če imate 1 energijo. Torej ne morete igrati več kot 15 minut.
Odlična igra! ni veliko oglasov in je zelo inovativen. Hvala Zeptolab!
Precej lepa igra za začetek, nekateri boti so zlobni, še posebej mačji. Toda kot omenjajo drugi recenzenti, se včasih sovražnik nadaljuje nekje izven zemljevida in se podvaja brez izziva, kar ni pošteno. In tudi kot so opazili drugi uporabniki, ni zabavno igrati vrste virusa vsakič, ko sami izberete visoko raven evo. Prosimo, odpravite te težave Zeptolab, užival sem v začetku te igre!
to je lepa igra, grafika je v redu in je f#&$( 😎
Evo Pop Réflexion pdzv
Super mleto in sploh ni zabavno. Vse ravni so res enostavne, sicer pa se boste zajebali. Grozni in zelo denarja lačni razvijalci.
ta igra je bodisi pretežka bodisi prelahka, nič vmes. ali trpite ali dobite najvišjo raven maske z vsejedim artefaktom
Enako kot zadnji pregled. Fantastična igra, a če lebdeči sovražnik odleti z zaslona, kako jih lahko F premagam, če jih ne vidim?!?! In ko skočim previsoko, sem mrtev!