(iOS) Vlinder Story: Dress up games обманює нескінченну кількість монет
Feb 18, 2022 14:51:36 GMT -5
Post by chieroztipeting on Feb 18, 2022 14:51:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vlinder Story: Dress up games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченну кількість монет ▞▞▞
▞▞▞ Vlinder Story: Dress up games 2022 version ▞▞▞
Vlinder Story: Dress up games Casual zwz
Наразі він ще завантажується
Дуже сильно сподобалася рекомендую
Ех
Гарний додаток, але єдине, що мені не подобається, це занадто багато реклами, а також занадто багато речей, які вам потрібно придбати, переглядаючи 1-хвилинну рекламу, я навіть не можу насолоджуватися грою.
У ЦІЙ ГРИ ТАКОЛЬКО ДРИЗЛИВОГО!!!ВИ НАВІТЬ НЕ МОЖЕТЕ ОТРИМАТИ DREDS, БО ВОНИ НЕ ДОПУСКАЮТЬ ДИВИТИ І ДОДАВАТИ DREDS!!!?
Це добре
Я за рекламу знизила бал.
Це чудова гра!
Як тільки ви виберете аватарку на початку та почнете грати, вона змінить колір шкіри. 😔 Я подумав, що додаток просто не працює, тому я вийшов і повернувся до нього пізніше, але він все ще робив те саме. Сподіваюся, це скоро буде виправлено..
З ними так весело грати, що ти можеш одягати своїх ляльок, але мені не дуже подобається те, що ти повинен дивитися відео, щоб розблокувати речі, і це дуже дратує, але це дійсно добре, ти повинен поставити йому п’ять зірок, я кажу це тому що це справді цікаво, коли тобі нудно чи щось подібне, а у тебе просто немає собак чи щось таке, і ти не хочеш нічого купувати, все, що тобі потрібно зробити, це просто пограти в це
Добре не погано
Ідеально
Погана якість Ненавиджу
Моя маленька племінниця обожнює цю гру
лід
🐱🐱🐱🐱🐱клас
Перемістіть одиниці, а потім довге оголошення.🙄
Це весело, але до багатьох доповнень
😐
Недобре, але, на жаль, 80 відсотків його техніки відкривається з рекламою Будь ласка, обробіть і, наприклад, 50 років закрито. Дякую 🙏 Але в цілому гра цікава 😁❤
Оцінив усіх, але одяг не відповідає віку. Я видалив його. Мені 11 років, і я хочу, щоб батьки побачили це та сказали дитині ні
Їм потрібно додати більше історій
Це просто реклама. Все, що ви робите, маєте для перегляду 30-секундної реклами.
Зробіть більше цих ігор, будь ласка, вам добре, що я завантажив усі речі в моєму вітальні
Норм
Подобається, що надто багато реклами, але все одно
Дуже класна гра
Vlinder Story: Dress up games Santai oip
Hiwalay niyo yung music sa sound niya, para kapag inaayusan yung tao може задовольнити звук. Баста ганон. Nagrate lang ako kasi inutos niyo.
Я читаю коментарі, і мої страхи збираюся коментувати, тому я розумію, що здебільшого йдеться про те, як вона, давайте, донька, грає в цю гру, а потім, як щоразу, коли вона змінює вбрання, колір її шкіри повертається до життя і вашого наприклад, 3 різних тони шкіри, і тільки один з них чорний, але це навіть не чорний цикл, сірий колір. Я скорочу це, я б хотів, щоб ви мали якось чорні кольори і там, тому що це настільки расистське для чорна жінка для чорної жінки, щоб грати в цю гру.
Чому довго бл*ть загружається? і я читала шо НЕ можна створити своє
Vlinder Story: Dress up games Casual dbeh
це просто додаток, у якому більше реклами, ніж ігровий процес😒
Онлайн пуба ян кунг онлайн ди ко по ipapasa
Хахаха
Він дуже гальмівний і має невідповідну рекламу. Кожен раз, коли з’являється реклама, мене виганяє! Не беріть цю гру, вона дуже, дуже, дуже погана.
👌👍☯️🙂
Мені трохи не сподобалося 2 зірки
Little Commander - WWII TD Strateegia ebdv
Ана
Весела гра 2 даремно витрачати час
Це чудова гра
Мені дуже подобається ідея гри
Діалог заплутаний і, очевидно, швидко складений. Крім того, основна залежність від реклами висмоктує життя з ідеальної гри.
Так багато реклами
Класна 🎮 гра