Post by chieroztipeting on Feb 18, 2022 14:54:36 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ STAR: Super Tricky Amazing Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod περισσότερα νομίσματα ▞▞▞
▞▞▞ STAR: Super Tricky Amazing Run 2022 version ▞▞▞
Πρώτα απ 'όλα, το πλάσμα αυτού του παιχνιδιού ενδιαφέρεται μόνο για τη φωτογραφία ή το προφίλ του παιχνιδιού και όταν εγκαθιστάτε τα γραφικά είναι απλά φρικτά και εσείς το πλάσμα αυτού του παιχνιδιού είστε bot και ενδιαφέρεστε μόνο για τις φωτογραφίες
κολαει παρα πολυ και δεν μπορουσα να το παιξω Γιαυτο του βαζω 2 αστερια
Το παιχνίδι σας είναι χάλια όταν παίρνω στέμμα το παιχνίδι τους δίνει το στέμμα πίσω να το διορθώσετε
Real Gangster Crime Akcijske igre olui
Χάλια μην το κατεβάσετε.
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό και μου αρέσει ❤❤❤ αλλά το παιχνίδι "capture the crown" είναι τόσο δύσκολο για μένα 😅😅😅 Δεν μπορώ να το κερδίσω αλλά το παιχνίδι "ποδόσφαιρο" είναι τόσο διασκεδαστικό 💕💞💕 αγαπώ επίσης το παιχνίδι "capture the crown" δεν είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές κερδίζω 💝💖💝 όταν ήμουν 8 χρονών, το παίζω καθημερινά αλλά τώρα είμαι 9 χρονών και το παίζω ακόμα "capture the crown" Θα χαρώ πολύ 💟💌💟!!! Είδα αυτό το παιχνίδι και τη διαφήμιση ενώ παίζω κάτι και είναι τόσο διασκεδαστικό❤🧡💛💚💙💜!
ΣΕ ΠΛΕΟΝ
Ο ξάδερφός μου παίζει αυτό το πράγμα όταν παίζω είναι σούπερ, οπότε το κατεβάζω🤗... μπορείτε να παίξετε εκτός σύνδεσης και online.
Ναι, εμείς τα λατρεύουμε όλα γιατί είναι τόσο χαριτωμένα ρε παιδιά που έχω συγνώμη. μια έκπληξη για σένα🙈bulaga🙉:-):-):-):-):-):-)8-)8-)8-)8-)8-).....αχ χαμογέλασες:-( αχ, αντίο και μην κάνεις εγγραφή στο κανάλι μου
Λατρεύω αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν πεθάνω καταλήγω να πετάω το τηλέφωνό μου στον τοίχο και να με φωνάζουν τόσο...
ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ !!!!!!!!!!!!!!!
Το πιο χαζό παιχνίδι που έχω παίξει ποτέ. Υπάρχει ένα σφάλμα σε αυτό το παιχνίδι. Η κονσόλα είναι σαν να της ζητάς να πάει με τον τρόπο που πηγαίνει σε άλλους από μόνη της. Το χειρότερο παιχνίδι
Κάθε φορά που παίρνω τον χάρτη των φρούτων μου κάνει δυσλειτουργίες κάθε φορά και είναι πολύ ενοχλητικό σαν σοβαρά όμως 😭😩😤😤παρακαλώ διορθώστε τον με κάθε τρόπο χωρίς σταματημό δυσλειτουργίες🛑🚫🙏
S.T.A.R - Super Tricky Amazing Run is a game with many levels and crazy obstacles waiting for you! Take the path of a true champion in this epic Battle
Όταν προσπαθώ να το παίξω για πρώτη φορά.. Έχει καθυστερήσει και κάνει το παιχνίδι μου να κολλήσει.. Άρα δεν μου αρέσει.. Τόσα πολλά σφάλματα.
Αυτό είναι το καλύτερο παιχνίδι που του έδωσα πέντε αστέρια γιατί έχουν καλά επίπεδα αν δεν έχει τόσες πολλές διαφημίσεις
Είναι υπέροχο παιχνίδι αλλά υπάρχουν τόσες πολλές διαφημίσεις!!! Και συνεχίζει να καθυστερεί παρακαλώ λιγότερο τις διαφημίσεις για να μπορώ να το απολαύσω! Αν και είναι πολύ ωραίο, μου αρέσει!
ΛΕΞΟΤΡΕΛΑ for Android - APK Download
Η εμπειρία μου δεν ήταν καλή όπως αναμενόταν. Απεγκατέστησα αυτό το παιχνίδι γιατί μετά και πριν από κάθε γύρο πρέπει να βλέπετε τις χειρότερες διαφημίσεις. σοβαρά!!! Δεν μου αρέσει. Κακή εμπειρία ποτέ.
Είναι σαν το ful guys
PS4 games ; PS4 Game - Tricky Towers · WEIRDBEARD ; PS4 Game - Race with Ryan: Road Trip Deluxe Edition ; PS4 Game - All-Star Fruit Racing · 3DCLOUDS ; PS4 Game -
ΕΑΝ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ 30 ΔΕΥΤΕΡΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ 15 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΩΝ... ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΩ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ, ΠΑΡΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΛΕΤΕ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΤΕ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΕΙΡΙΣΤΩ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΜΕΣΑ.
Έδωσα 3 αστέρια γιατί είναι καλό, αλλά έχει επίσης ένα σωρό διαφημίσεις, επίσης υστερεί αλλά όχι πάρα πολύ, γι' αυτό σας συνιστώ να το εγκαταστήσετε αν δεν σας πειράζουν αυτά τα πράγματα
αυτό το παιχνίδι είναι χάλια γιατί είναι κακό, σωστά γιατί είναι πολύ καθυστερημένο και τόσες πολλές διαφημίσεις και τόσο ενοχλητικό
STAR: Super Tricky Amazing Run આર્કેડ tbs
... igoumenitsamuseum.gr/css/waiting-for-a-star-to-fall-song-download.html ... igoumenitsamuseum.gr/css/new-super-mario-bros-2-dsi-cheats.html
αυτός ο χαρακτήρας του παιχνιδιού είναι τόσο χαριτωμένος και το παιχνίδι τόσο καλύτερο μου αρέσει...αυτό το παιχνίδι έχει ένα πρόσθετο βίντεο...αλλά είναι ακόμα καλύτερο
Του δίνω 5 αστέρια ακόμα κι αν είναι λίγο αργό και οι διαφημίσεις
STAR: Supertolles Actionrennen Arcade qem
Εχουν αντιγραψει το fall guys 1 και 2 δεν μου αρει οπως πηδαει
Είναι αξιολάτρευτο! Αλλά νομίζω ότι μερικά από τα πρόσωπα είναι πολύ τρομακτικά για τα παιδιά, οπότε έχω προβλήματα 1. Πάρα πολλές διαφημίσεις όπως το lokicraft 2. Πάρα πολλά bots και 3. ΠΟΛΥ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΕΝΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΑ ΔΟΝΤΙΑ Δίνω ένα αστέρι !!! )
φανταστικό
Αν μπορούσα να δώσω 0 αστέρια, αυτό το παιχνίδι είναι το χειρότερο που δεν μπορώ καν να δω τον χαρακτήρα του παιχνιδιού μου για να ξέρω ποιος είναι δίπλα μου και το παιχνίδι του στέμματος με έχει νευριάσει γιατί δεν μπορώ να δω κανέναν από τους χαρακτήρες και κατέληξαν να κλέψουν αυτό και όχι σε ένα παιχνίδι κέρδισα το παιχνίδι του στέμματος, το διέγραψα γιατί όσο περισσότερο το παίζω τόσο θυμώνω, οπότε παρακαλώ διορθώστε αυτό το πρόβλημα και αλλάξτε στα 5 αστέρια, έχω μόνο ένα πρόβλημα.
Είναι υπέροχο γιατί έχει πολλές δραστηριότητες το roblox Έχω έναν μόνο κανονικό χαρακτήρα που ακόμα νοιάζομαι =) = )
STAR: Super Tricky Amazing Run Arkādes spēles vag
ΛΟΙΠΟΝ ΝΑΙ, αυτό είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Προσπαθώ να βρω παιδιά του φθινοπώρου εδώ και μήνες και δεν βρήκα τίποτα σοβαρά στο MY PHONE, αλλά όταν βρήκα αυτό το "Game". Σκέφτηκα ότι βρήκα το καλύτερο αντίγραφο του φθινοπώρου.. ........αλλά ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΜΙΣΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!είναι το παιχνίδι miny που ονομάζεται...........σύλληψη κορώνας.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ!!!!ΜΠΟΡΩ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ CROWN. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΣΑΝ 15 ΦΟΡΕΣ! ΑΠΛΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΤΕΦΑΝΗ!! αλλά πάνω από όλα...... αυτό το παιχνίδι είναι φανταστικό.
Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν πολύ διασκεδαστικό εκτός από όλες τις προσθήκες που μου άρεσαν. Μου άρεσε το γεγονός ότι τα ποντικάκια ήταν τόσο παχουλά και χαριτωμένα!!!🐁
Το βάζω τρία γιατί συνεχίζω να βουτάω όταν δεν θέλω, αλλά τα άλλα μέρη στο παιχνίδι είναι φοβερά μου αρέσει πολύ που χρησιμοποιούσες ζώα
Ωραίο, αλλά αφαιρέστε το παιχνίδι κορώνας και πάρα πολλές διαφημίσεις και παίζετε με το AI Bad παιχνίδι εκτός και αν αφήσετε όλους να παίξουν με πραγματικούς παίκτες
ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
STAR: Super Tricky Amazing Run Аркады iwfd